sokerointi, kauneushoitola, skanssi, ihokarvojenpoisto, karvaton iho, sääret, brassi, bikini, kasvojen karvoitus, vartalosokeri, sileä iho, sokerointi turku

 

Mitä Sokerointi oikein on?

Vartalosokeroinnissa sokerin sekä oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti -mutta tehokkaasti- myös kuollut ihosolukko. Sokeroinnin tuloksena onkin karvaton, pehmeä, silkkinen ja terve iho.

Tämän menetelmän avulla saadaan poistettua lyhyetkin ihokarvat koko vartalolta myös herkimmiltä alueilta (esim. brasilialainen eli brassi)  makeasti sokerilla.  Hoito sopii niin miehille kuin naisille.

Sokerointi on samalla erinomainen vartalokuorinta ja se saa ihon tuntumaan silkkisen pehmeältä. Sokeri saa karvan ”pullahtamaan” ulos karvatupesta, aiheuttamatta vahinkoa itse iholle. Sokeri on siispä ihoystävällinen, vesiliukoinen ja turvallinen tapa poistaa ihokarvoja.

Sokerointi on parhaimmillaan juuri pienillä, aroilla ja herkillä ihoalueilla, kuten kainaloissa, bikinirajassa ja brasilialaisessa karvanpoistossa. Myös isommat alueet (sääret, reidet, käsivarret, selkä) saadaan sokeroinnin avulla poistettua tehokkaasti.

Sokerointi vs vahaus

  • Sokeri on puhdas ja 100% luonnollinen, tämä tekee sokeroinnista hellävaraisemman ja kivuttomamman. (Vaha tarttuu myös elävään ihosolukkoon ja tottumattomalla käyttäjällä aiheuttaa helpommin ihoon vaurioita.)
  • Sokeroimalla karvaa ei katkaista. (Vahalla karvat katkeavat helpommin.)
  • Sokeri ei ole iholle laitettaessa kuumaa, joten se ei polta ihoa eikä aiheuta arpia, sillä vartalosokeri on käytettäessä huoneenlämpöistä. (Vaha on huomattavasti kuumempaa kuin sokeri.)
  • Sokeroinnilla pystytään vähentämään pysyvästi karvoitusta.

sokerointi, karvanpoistosokeri, karvanpoisto, vartalosokeri, brassi, häiritsevä karvoitus, luonnonmukainen, kauneushoitola skanssi, skanssi, turku

Millainen karvoituksen tulisi olla sokerointiin tultaessa?

Vaadittava karvanpituus on 5mm tai yli, jotta karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa, ja  se irtoaa kertarepäisyllä. Liian pitkää karva ei voi olla koskaan. Pitkä karva siistitään kädenkäänteessä poistopituuteensa meillä, joten voit huoletta tulla karvanpoistoon luomukarvoilla. Nyrkkisääntönä summattuna, mieluummin pitkä kuin lyhyt karva, sillä pitkästä saa helposti lyhyemmän, mutta tyhjästä on paha (ja kivuliaskin) nyhjästä!

 

Hoidon jälkeen

  • sinun kannattaa vältää aurinkoa, saunaa sekä runsasta hikoilua 12 tuntia, suihkussa voit käydä normaalisti
  • vältä kosmetiikkatuotteiden käyttöä 12 tuntiin
  • tiukkojen ja hankaavien vaatteiden välttely heti hoidon jälkeen
  • mikäli ihosi punoittaa – rauhoittavat voiteet auttavat
  • muista kosteuttaa ihoasi päivittäin sekä kuoria se 1-2 kertaa viikossa, näin pystyt estämään sisäänkasvaneita karvoja

Huom! Intiimialueen karvanpoistoa vain naisille!

Skin Candy

Hoitolassani käytän ns. Candying taktiikkaa eli käytössäni on vasta patentin saanut suomalainen Scandinavian Skin Candy tuotesarjan vartalosokeri. Kaikki Candy massat sisältävät xylitolia, joka tekee karvanpoistosta vieläkin hellävaraisempaa ja turvallisempaa. Xylitol vaikuttaa niin että massa tarttuu entistä heikommin ihoon ja paremmin itse karvaan. Massalla on antibalteerisia ominaiuuksia jotka myös ehkäisevät tulehduksia sekä tasapainottavat oman ihosi normaaliflooraa. Luettelemani ominaisuudet ovat arvokkaita varsinkin intiimialueiden iholla liikuttaessa. Voin siis todeta että tämä karvanpoisto on todellakin makeaa ja sopii jokaisen makuun.