Kasvohoidot

 

kasvohoito, t-alue, mekaaninen puhdistus, naamio, kuorinta, ihohuokoset, kasvohieronta, kollageeni, ikääntyminen, nuorison ihonhoito

Ennen kasvohoitoa

Ennen kasvohoitoa sinun ei asiakkaana tarvitse valmistautua kasvohoitoon mitenkään rutiineistasi poikkeavalla tavalla, eli voit hoitaa kasvojen ihoa hoitoa edeltävinä päivinä normaaleilla ihonhoitorutiineilla. Kasvohoitoon voit tulla myös meikattuna. Kosmetologi poistaa meikin alkupuhdistuksen yhteydessä. Miehillä on hyvä jos parta on ajettu  ennen kasvohoitoon tuloa.

Jos sinulla on yliherkkyyksiä tai muita iho-ongelmia, on niistä hyvä kertoa kosmetologille ennen hoidon alkua. Kosmetologi tuntee tuotteiden raaka-aineet ja osaa valita ihollesi sopivat tuotteet. Mikäli jokin asia mietityttää sinua kasvojen hoidon osalta tai itse kasvohoidosta, kysy asiasta rohkeasti.

Kasvojen iho on herkempää ja alttiimpaa ulkopuolelta tuleville rasitteille verrattuna esimerkiksi käsiin. Kasvohoito voi elvyttää, kosteuttaa, kiinteyttää ja muillakin tavoin lisätä omaa hyvänolon tunnettasi.

Kasvohoidon aikana

Kasvohoito on taivaallinen rentoutumisen muoto. Sen vuoksi kosmetologille kannattaa saapua hyvissä ajoin ja varata riittävästi aikaa.

Kasvohoidossa kosmetologi tekee aina ensimmäiseksi hoitosuunnitelman ja ihoanalyysin. Molemmat perustuvat ihosi tyyppiin ja kuntoon sekä siihen mitä hoidolla tavoitellaan. Esimerkkihoito jossa on esillä perusrunko;

  1. Alkupuhdistus – iholta puhdistetaan meikit ja iho valmistellaan hoitoa varten
  2. Kuorinta – ihon pinnalta kuoritaan kuollutta ihosolukkoa
  3. Lämmitys – iho lämmitetään, jotta ihohuokoset saadaan laajenemaan epäpuhtauksien puhdistusta varten. Ihon lämmitys tehdään lämpöisillä pyyhkeillä.
  4. Mekaaninen  puhdistus – ihon epäpuhtaudet kuten mustapäät ja näppylät puhdistetaan  käsin ihomatoraudalla.
  5. Naamio – kasvohoidon viimeistelevä naamio valitaan hoidon tavoitteen mukaan. Naamio imeyttää hoitoaineita tehokkaasti ja sisältää usein paljon iholle tarpeellisia ravinteita. Naamion tarkoitus on rauhoittaa hoidettu iho ja viimeistellä haluttu hoidon tavoite.

Hoito viimeistellään aina päivävoiteella ja silmänympärysvoiteella, jotka valitaan ihotyypin ja hoidon tavoitteen mukaan.

Kasvohoito vaihtoehdot

  • Nuorelle iholle suuntautuva Nuoren ihonpuhdistus on loistava valinta alle 18- vuotiaan iholle. Paketti on hellävarainen tapa puhdistaa ihohuokosia sekä huoltaa muuten kenties helposti rasvoittuvaa ihoa. Pakettiin kuuluvat; Alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hoitovoide.
  • Tukketuneet ihohuokoset voivat olla häiritseviä ja puolestaan lisätä muita ihon epäpuhtauksia. Aikuiselle iholle sopiva Mekaanisen ihonpuhdistuksen paketti sisältää; Alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, puhdistavan naamion sekä hoitavan voiteen.
  • Perfect moment on suunniteltu sinulle sitten kun tarvitset itsellesi sen oman hetken jolloin nauttia olostasi. Anna minun hoitaa työ, lupaan että nouset penkistä lähestulkoon uudestisyntyneenä. Tähän täydelliseen kasvohoitoon kuuluvat; Alkupuhdistus, kuorinta, yhdessä suunniteltu kasvonaamio joka tarpeesi mukaan virkistää, kosteuttaa, kiinteyttää tai muuten vain virkistää oloasi niin sisältä kuin ulkoakin. Naamion jälkeen asiaan kuuluu tietenkin vielä pitkä hieronta.

kasvohoito, kasvohieronta, hieronta, ihonhoito, rentoutuminen, luksus, spahoito, hyvinvointi

Kasvohieronta

Kasvohieronta on todella rentouttava ja erittäin rentouttava stressin helpottaja.

Kasvoilta puhdistetaan meikki ja kasvoja hierotaan käyttäen erilaisia hierontatekniikoita, joilla voidaan auttaa kasvojen alueen lihasjännitystä. Tämä on yleensä lisänä spa muotoisessa kasvohoidossa jossa hoidon tavoitteena on nautinnollinen ja ihoa ylimaallisesti hellivä hoitohetki.

Mitä kasvohoidosta ei voi odottaa?

Yhden kasvohoidon jälkeen ilmestyviä ihmetuloksia ei ole olemassa. Niitä varten on olemassa erilaiset kirurgiset avut. Kosmetologi sen sijaan voi esimerkiksi auttaa kohottamaan ja ylläpitämään esimerkiksi ihon kosteustasapainoa. Tämä tapahtuu säännöllisin hoitoajoin tapahtuvilla hoidoilla ja koti huolenpidolla.

Yhdellä hoitokerralla on mahdollista kirkastaa ihoa esimerkiksi juhlia varten, mutta jos haluat pysyviä tuloksia on säännöllinen kosmetologilla käynti oikea ratkaisu. Hyväkuntoiselle iholle ylläpitohoidoiksi riittää noin 2-3 kuukauden hoitoväli.

 

Hyvinvoivan ihon salaisuus on jokapäiväinen hoitaminen.  Ihon hoidossa niin kuin terveydessä yleensäkin ennaltaehkäiseminen on huomattavasti helpompaa kuin korjaaminen. Siksi kasvojen iho kannattaa puhdistaa joka päivä huolella, ravita ja rasvata laadukkailla tuotteilla, suojata auringolta ja kuoria säännöllisesti.