Kädet ovat sinun käyntikorttisi..

kynsilakka, nailpolish, lakkaus, käsihoito, manikyyri, kynsien hoito, viilaus, kynsinauhat, hieronta, kädet

 

MIKSI sinun pitäisi tulla käsihoitoon
Kädet joutuvat olemaan ympäri vuoden kovalla koetuksella; pakkasten, tuulen, ilman kuivuuden sekä jatkuvan uv-säteilyn vuoksi. Käsihoito tekee käsistäsi välittömästi pehmeämmät, sileämmät ja nuorekkaammat. Käsihoitoon kuuluva hieronta myös edistää ääreisverenkiertoa ja helpottaa puutumisen tunnetta käsissä. Jos sattuisit kaipaamaan nopeaa lepohetkeä hektisessä arjessa tai vaikka pidempää hemmottelutuokiota, löytyy minulta varmasti sinulle sopiva vaihtoehto. Myös perheen pienet naiset on huomioitu 🙂

 

Arjen virkistyshetkeen  kuuluu  kynsien lyhennys ja muotoilu, kynsinauhojen hoito, käsihieronta ja lakkaus.  Sopii oikein hyvin otettavaksi vaikka useamminkin, kädet pysyvät siisteinä ja pehmeinä.

Diivaillen on jo hiukan vaativampaan makuun jossa hemmottelu on etusijalla. Perusmanikyyrin lisäksi tähän kuuluu käsien kuorinta ja hieronta hoidetaan oikein ajan kanssa. Tähän saat hyvin yhdistettyä myös geelilakan joka on 30min/15e lisää.

Geelilakkaus on vaihtoehtosi silloin kun haluaisit vähän pidempiaikaisen kynsilakan mutta et kuitenkaan halua rakennekynsiä. Geelilakkaus on tarkoitettu terveelle luonnonkynnelle. Koska geelilakkaus on yhtä ohut kuin tavallinen kynsilakka, sen avulla ei omaa kynttäsi voida pidentää eikä muokata. Pieniä kynnen epätasaisuuksia tällä kuitenkin pystytään häivyttämään. Geelilakkaus pysyy kynsissä “käyttäjästä” riippuen 2-3 viikkoa.

Pikkuprinsessan manikyyri on perheen pienille kultakutreille tarkoitettu hoito. Tähän pakettiin kuuluu käsien vaahtokylpy, kynsien siistintä ja tietenkin lakkaus koristeluineen.

 

 

Rakennekynnet

geelikynnet, rakennekynnet, geelisysteemi, stiletto, manikyyri, klassinen, ranskalainen manikyyri, lakkaus, kynsilakka, kädet

 

Teen laadukkaita geeli-rakennekynsiä turvallisilla aineilla. Rakennekynnet ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun haluaisit kynsistäsi pidemmät ja huollitellut. Rakennekynnet nimensä mukaisesti rakennetaan oman kynnen päälle ja pituuden saan aikaiseksi muottia käyttäen (ei koskaan tippejä). Jos sinulla sattuu olemaan heikko ja helposti repeävä kynsiaines, tämä on kuin luotu sinulle.  Geelikynsistä löytyy apu myös jos sinulla on ongelmia kynsienpureskelun kanssa, sillä rakennekynnet ovat kestävämmät ja samalla suojaavat pureskelemiselta. Pureskelusta vaurioituneet kynnet paranevat geelien alla ajanmittaan.

Rakennekynsistä voi tehdä joko perusklassisen ranskalaisen manikyyrin tai laittaa eri kuvion jokaiseen kynteen – We have no limits! Hyvin tehdyt rakennekynnet kestävät 3-4 viikkoa, jonka jälkeen niitä huolletaan uudestaan. Rakennekynsissä nimenomaan huoltoväli onkin lähes tärkein asiakkaan hoidettavaksi jäävä asia. Kovassa rasituksessa kynnet saattavat lohkeilla tai lähteä “ilmaantumaan” reunoilta. Tällöin kynsihuoltoväliä on hyvä lyhentää jotta kyntesi säilyvät mahdollisimman helppohoitoisina ja kauniina pitkään.

Monet jättävät huoltovälin liian pitkäksi jolloin helposti saakin aiheutetuksi vahinkoa kun kynnen painopiste on siirtynyt aivan liian lähelle kärkeä ja kynnen osuessa kärki edellä kovaan esineeseen se ei enää jaksa vaan repeytyy irti. Tuloksena saattaa olla hyvinkin kivuliaat pari päivää kun geeli vie mukanaan myös omaa kynttä ja saattaa aiheuttaa pahimmissa tapauksissa verenvuotoa. Joten kunnon säännöllinen kynsien huoltoväli, Kiitos!