Jalat ovat tärkeä osa olemustasi..

 

jalkahoito, jalat, pedikyyri, lakkaus, kovettumat, kynsienlakkaus, kynsien leikkaus, varpaat, viilaus, jalkahieronta, kynsinauhat, väsyneet jalat, jalkakylpy

Jalkamme vaativat huolenpitoa siinä missä muutkin kehomme osat. Jalkasi vain usein jäävät varsinkin kesäajan ulkopuolella vaille huomiota koska ne ovat piilossa suurimman osan päivästä. Vietämme myös suuren osan aikaa jalkojemme päällä, siksikin on tärkeä huolehtia niistä.
Jalkahoidolla voi auttaa ja parantaa jalkojen kuntoa ja sen avulla voi ehkäistä monia jalkaongelmia. Auta jalkojasi nauttimaan elämästä ja huomaat koko olemuksessasi uudenlaista hyvää oloa, kun jalat ovat kunnossa.

Jalkahoidoissa oman halun ja haluttavan ajan mukaan valittavana kolme vaihtoehtoa.

  • Nopeaan siistimiseen löytyy Pikavisiitti, jossa saat kylvyn, kynsien nopean siistimisen, lakkauksen sekä hoitovoiteen.
  • Jalat kuntoon– hoito taas tarjoaa perusteellisen jalkojen huoltokäynnin johon sisältyy; jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja -pöytien siistiminen sekä voide.
  • Jalkataivas on totaalinen rentoutumishetki jossa vain nojaat taakse ja nautit kun jalkasi hoidetaan kuntoon niin että hyvä olo tuntuu sisällä ja ulkona. Tähän jalkahoitoon kuuluvat; Jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, hieronta sekä voide. Tähän pystyt halutessasi valitsemaan normaalin lakkauksen tilalle geelilakkauksen.

 

Jalkahieronta

Hieronta on muiden kehomme osien tapaan myös tässä oivallinen keino rentoutua. Harvemmin myöskään juolahtaa mieleen että esimerkiksi tietyt askelluksessa tuntuvat kivut ovat vain jalanpohjan lihasten jumiutumia jotka saisi hoidetuksi kunnon jalkahieronnalla. Hieronnassa käytetään oman toiveen mukaan joko upean tuoksuista hierontaöljyä tai sen voi hoitaa hyvin imeytyvällä ja samalla hoitavalla jalkavoiteella. Hieronta kuuluu osana Jalkataivas pakettia tai sitten se on mahdollista ottaa omana palvelunaan.