Mitä on Bambukeppihieronta?

bambukeppihieronta, hieronta, bambu, öljyhieronta, skanssi, rentoutus, lihasjännitys, selluliitti, kehonhuolto, spa, luksus,

Bambuhieronnassa käsittelyssä on koko keho. Bambukeppihieronta toteutetaan pehmitettyjen bambukeppien ja ihoa hellivän öljyn avulla. Hieronta on täydellinen tapa hoitaa samalla kehoa ja mieltä.

Bambukeppien yhdistäminen hierontaan voimistaa kosketuksen vaikutusta. Niiden avulla saadaan ihoon myös mahdollisimman suuri kosketusala, joka poistaa jännityksen ja lihaskireyden kehossa esimerkiksi jalkojen, selän ja hartioiden alueilla. Lyhyesti sanottuna bambukeppihieronta on hoito, joka yhdistää erimittaiset ja kokoiset lämpimät kepit käyttäen rullaavia ja vääntöliikkeitä tarjoten kokonaisvaltaisen syvien kudosten hieronnan

Bambukeppihieronta on myös vahvasti stimuloivaa. Se vaikuttaa syvempiin lihaskerroksiin, venyttää ja stimuloi hermosäikeitä sekä aktivoi kehon nestekiertoa tehokaasti. Bambu onkin yksi maailman eniten mineralisoivista kasveista.

Faktaa Bambusta

bambuhieronta, bambu, hieronta, spa, massage, kuona-aineet, appelsiini-iho, selluliitti, rentoutus, skanssi, hoito, luksushoito, syväkudoshieronta

Bambu on ikivihreä kasvi, vaikka se muistuttaa puuta, se on osa ruohokasveja, joka muistuttaa maissia ja sokeriruokoa. Sen maine muodostuu nöyrästä ja pehmeästä ulkoasusta ja kyvystä kasvaa vaativissakin olosuhteissa. Itämaisessa kultuurissa bambu symboloi voimaa, hedelmällisyyttä, nuoruutta, runsautta ja rauhaa.

Yli 1000 eilaista bambulajiketta löytyy ympäri maailman, 64 % näiden alkuperästä on LounaisAasiasta. Ainoastaan 3 lajiketta on alkuperäisesti Amerikasta ja 440 lajiketta Latinalaisesta Amerikasta.

Bambu on nopeimmin kasvava kasvi, 30 – 120 senttimetriä 24 tunnin syklissä. Kuitenkin, moni asia vaikuttaa kasvun nopeuteen, kuten lajike, kasvuolosuhteet ja ilmasto. Tämä kasvi käyttää myös omaa energiaansa kasvattaakseen lisää runkoja.

Bambu on erittäin ekologinen kasvi. Se imee hiilidioksiidia ja luovuttaa yli 35 % enemmän happea kuin tavallinen metsäpuu. Bambun ollessa ikivihreä kasvi, se säilyttää lehtensä ympäri vuoden, tuottaen siten enemmän happea kuitenkin kasvaen ilman ylimääräisiä ravinteita ja suoja-aineita.

Bambu on yksilöllinen materiaali, jonka pinta sisältää silicaa eli piioksidia. Tämä muodostaa ulkoisen kristallimaisen matrixin, joka aktivoituu oikeissa olosuhteissa. Kristallimainen matriksi tuo esille kaksi erilaista ominaisuutta: piezosähkö ja pyrosähkö. Piezosähkö aktivoituu paineesta ja pyrosähkö lämmöstä. Uskotaan, että nämä kaksi ominaisuutta tuottavat, fyysisellä tasolla, bambukeppien tuottamat parantavat ominaisuudet.

Bambukeppihieronnan hyvät vaikutukset summattuna

  • Lihasjumien vähentyminen
  • Kuona-aineiden poistumisen nopeutuminen
  • Lymfakierron vilkastuminen
  • Stressihormonitasojen lasku
  • Energian ja elinvoiman lisääntyminen

Selluliitin hoito

Äärimmäisen hyvä selluliitin hoidossa, koska se aktivoi nestekiertoa tehokkaasti.